Bestuur

Het bestuur bestaat uit ervaren professionals, die erop zijn gericht om uitstekende dienstverlening te leveren aan onze cliënten.

img1

Ruud Gabriels

Bestuurder / Voorzitter van het bestuur van Avega Netherlands B.V.

Ruud is verantwoordelijk voor financiën, interne audit, risicobeheer en algemene zaken.

Ruud heeft verschillende functies bekleed in de Nederlandse en Belgische financiële sector waaronder de functie van Operationeel Directeur voor twee verschillende financiële instellingen en Financieel Directeur van een bank. Als Operationeel Directeur en Financieel Directeur was hij ook lid van de Raad van Bestuur van de betreffende financiële instellingen. Hij is sinds 2007 werkzaam in de corporate service provider sector laatstelijk als Business Unit Manager (Finance).

Ruud heeft een bachelor of economics behaald. Hij is vloeiend in Nederlands en Engels.

img2

Marjolein Gorissen

Bestuurder van Avega Netherlands B.V.

Marjolein is verantwoordelijk voor business development, compliance en juridische zaken.

Marjolein heeft de advocatenopleiding afgerond en een aantal jaar gewerkt als advocaat bij een groot internationaal opererend advocatenkantoor, voordat zij overstapte naar de corporate service provider sector in 2010. Voordat zij bestuurder werd van Avega Netherlands B.V. bekleedde zij verschillende juridische functies binnen de corporate service provider sector, laatstelijk als Business Unit Manager (Legal).

Marjolein heeft een masterstudie rechtsgeleerdheid aan de Rijksuniversiteit Groningen afgerond en een bachelor bedrijfseconomie behaald aan de Hogeschool van Amsterdam/HES. Zij is vloeiend in Nederlands, Deens en Engels.